ehum,..

ja alltså de va väl inte så allvarligt de förra inlägget.. fick flera sms av oroade kompisar...

vill inte ta det här för jag läste i aftonbladet att nån åkte "illa" ut för att nämnt vissa saker på bloggen...fan nu låter ju detta ännu värre... det ÄR inte så farligt!!ok!! lite oroande bara!




idag spenderade jag hela förmiddan åt att sitta i telefonkö... om o om igen!!
första gången jag ringde satt jag o 10 minuter o vänta på min tur , helt plötsligt börjar det tuta upptaget! blev vansinnig , skrek o gapa... andra gången lika dant.... femte gången kunde ja inte annat än o skratta.. va ett sånt där jag-drar-av-mig-håret-hysteriskt-skratt... sen gav ja upp=(( får försöka imorgon istället!!

 

fick mig ett sånt skrattanfall förrut så jag trodde jag skulle gå av! ni vet ett sånt där anfall man kanske får två gånger om året... man skrattar så man skriker.. tårarna sprutar.. o vem som helst kan säga vad som helst ..man skrattar bara ännu mer!!....PÅ JOBBET!!!

Vet inte om jag sagt att man måste vara väldigt tyst i våran lokal... då kärringarna spelar bingo..

sitter o kikar runt lite.. o ser hur en kompis diskuterar hemorojdsalvor fram o tillbaka med en annan kompis.. han försöker förklara att han använder det i ansiktet mot påsar under ögonen.. hon fattar inte utan tjatar på om olika salvor för "små bollar som tittar ut"...

när jag ser meningen.."små bollar som tittar ut" bryter jag ihop... håller för munnen o hukar mig ner så ingen ska se mig.. känner hur tårarna bara rinner o rinner.. bad till gud att det inte skulle bli bingo här så jag va tvungen o visa mig...

det blir en kort paus,o jag rusar in på kontoret o stänger dörren.. där skrattar jag allt jag kan, så tyst som jag bara kunde... ja vet de låter konstigt men det går!
så knackar det.. tog tre djuuuupa andetag , nu va ja samlad igen!! öppnar dörren , o där står den svartaste blå neger (ursäkta ordvalet vill bara att ni ska förstå) jag sett i hela mitt liv o ler , o vill växla pengar..  om jag säger så här... hade jag stått med munnen full av kaffe eller dricka.. så hade jag sprutlackerat hela han med mitt skratt!!... var så jävla HEMSKT.. jag ville sluta!! med de gick inte... fy de va så feeeel!!!... försökte förklara att det inte va han jag skratta åt.. utan att jag precis pratat med en kompis..o kunde inte sluta skratta efter de... övertrött eller nått... men han såg väldigt sårad ut... fy fan för mig!! jag HATAR mig själv för det här... ändå känner jag hur skrattet börjar bubbla i magen igen varje gång jag tänker på det!!??


framtiden..

Framtiden ser INTE ljus ut för tillfället... mer kan jag inte säga!


fyy helvete!!

några charlotte grejjer

ja som ni säkert märkt så finns det INGEN som kan få mig skratta o le så mycket som charlotte!!

lovade förresten o skriva häromdan att hon fick jätte bra betyg i sin butikbiträdes utbildning(ja tror de va så den hette?.. 4G 3VG och 2MVG!!! JÄTTE duktig e hon min docka=))


igår skickade hon mess efter mess.. (min mobil låg på ljudlöst i jackfickan) när jag inte svarade så lyxade hon till det med att skriva på engelska!! (observera att jag skriver av texten rätt från messet..så stavfel el dyl är ej från mig) hello my fried what are ju doing?can ju give my a singlal when ju have the time an then vi can smok:)


Helt slut

I kropp o själ!!

städar o städar.. men jag ser ingen ände!! ska vara helt ärlig.. har fortfarande inte fått bort jul grejjerna?!?.. när fan ska jag hinna?! är det inte tvätt som ska vikas.. så e det tvätt som ska tvättas.. diska dammsuga damma..plocka leksaker... plocka leksaker...plocka leksaker..diska lite igen... dammsuga.. phu!
detta e ju bara dom dagliga hemma sysslorna.. sen kommer barnen på de.. som ska dushas..klippa naglar.. köra fram o tillbaka till skolor dagis o ridskolor.. läxor.. läkartider..tandläkartider.... det finns ingen ände!!!
jag älskar att vara mamma.. men ibland är jag helt slut!!
Idag va jag ledig hela dagen , skulle gjort 1000 saker (som att få bort julen) tror ni jag fick gjort nått av det jag planerat?! nää!! tiden gick till att städa!!!
tror jag måste lära mig o släppa.. åka hemifrån trotts att hemmet ser ut som en bombnedslag...
mornarna när jag ska till jobbet är inga problem.. då kan jag lämna huset även om det stog i brand!?.. för då vet ja att jag har hela eftermiddagen på mig o städa!

helt ärligt.. jag vet att jag inte är den enda som tänker så här.. va gör man med sitt liv?.. jag missar mina barns uppväxt.. missar allt skoj man kunde gjort istället... missar alla mystillfällen.. bara för att man "måste" städa!
varför? är det värt de??



räknas det...

6d88fee2aed7cc47f68d7f1cff1ff368.png

Kolla varifrån!

räknas det som att man har plockat undan efter sig själv, om man bara ställer tallriken åt sidan? Jag tror de... Den som gjort de e ju vuxen... Så då borde de va ok?


sjuka igen

känns som sjukdomarna går runt o runt hemma hos oss!?!
idag är Jennifer sjuk! tur man har mammsen! hon ställde upp idag så jag kunde jobba!!

helgen har varit lugn=).. var på thai o lördags med johan o hans föräldrar!  jätte mysigt..

johan skämde ut mig genom o peka ut en gammal "älskare" för dom???... fattar inte varför han kände att han behövde dela med sig av den informationen för mina svärföräldrar!!!!
sen åkte vi hem o glodde på tvn resten av kvällen.

japp de va de.. återkommer senare

kram på er=)

vad hände?

healingen...

kan väl inte påstå att jag kände så mycket...men..
samtidigt som hon skickade att de va klart.. samtidigt kom den efterlängtade "röda veckan"
Har gått i flera dagar o haft ont.. men mer hände inte..  o det är inte normalt när de gäller mig.. jag kan veta på nästan exakt klockslag när den ska komma!!
de sista bönade jag o bad johan om att han skulle ställa sig o hoppa på magen.. så de kom... för jag kände ju att de va där.. men han ville inte???

iallafall... nu är den här.. om det är tack vare min healing eller inte , de vet ja inte! ..men skumt att den kom samtidigt som det va över..=/

utmaning

Har du förändrats?

Du som liten.

1.Vad hette din första bästa vän?

-Charlotta Johansson
2.Vad hette din första kärlek?
-Rickard
3.Vilken var din favorit rätt?
-spaggeti o köttfärssås
4.Vilken var din favorit färg?
-Rosa
5.Vart bodde du?
- sthlm..sen munkedal
6.Vad tyckte du var det bästa som hänt?
- Liseberg
7.Vad tyckte du var det värsta som hänt?
- mamma o pappas skillsmässa
8.Vad ville du bli när du blev stor?
- skådespelare
9.Vem var din favorit?
-Charlotta Johansson
10.Vilket godis tyckte du bäst om?
- Choklad
11.Vilken hårfärg hade du?
-Blondt

Nutid

1.Vad heter din bästa vän?
-har på tok för många för att de ska få plats;)
2 Vad heter/hette din senaste kärlek?
- Johan
3. Vilken är din favorit rätt?
-cheeeseee buurgeer
4. Vilken är din favorit färg?
- Svart,rosa... beroende på årstid
5. Vart bor du?
-munkedal..............
6. Vad tycker du är det bästa som hänt?
-mina barn , min man , mina vänner
7. Vad tycker du är det värsta som hänt?
-min o johans tillfälliga separation för ca ett år sedan
8. Vad vill du bli?
- vuxen
9. Vem är din favorit?
-robert pattinson!!!!
10. Vilket godis tycker du bäst om?
-Choklad
11. Vilken hårfärg har du?
- platina..


men ååh...



Kom på att de va dax o byta signal på väckarklockan! kan ha samma signal max en vecka. efter det har min hjärna vant sig vid ljudet o vägrar väcka kroppen!
har förbrukat alla signaler i mobilen så jag fick ladda hem en ny.. ångrade mig bittert i morse!
en arg mans röst börjar lite försiktikt- nu e de mooorron..vaaknaa.. för o sedan gå över i att han skiker o gapar att jag ska gå upp mitt lata patetiska helvete!
ja den kändes rolig just då , när jag laddade hem den?!.. men INTE i morse!!
blev livrädd o va helt säker på att det stog ett spöke o skrek på mig.. blev så jävla rädd , ångesten har inte lagt sig riktigt än-.. o börjar nästan gråta när ja tänker på det.. så därför tänker jag inte på det.. utan tänker på min mans reaktion istället o brister ut i ett asgarv!!

 

Distanshealing:

Att behandla sjukdomar eller andra obalanser i kroppen med healing är känt sedan länge. Healing har inget geografiskt ursprung men ofta förknippar vi det med Kina och Indien.

Du ges möjligheten att påverka och att förbättra ditt hälsotillstånd med hjälp ut av distans healingen, den passar alldeles utmärkt som ett komplement till den vanliga sjukvården, för att läkningen skall påskyndas.

Via en meditation kanaliserar och förmedlar man den så kallade kosmiska livs-energin vid distans healingen.

Vid distans healingen behöver Du egentligen inte göra någonting. Men det är bra om du Kan sitta eller ligga ner och koppla av eller meditera vid tillfället. Då detta stärker din upplevelse rent mentalt detta är inget krav.

Ett fåtal upplever healingen som en mirakelkur mot sin sjukdom, men se det snarare som en metod att skapa harmoni och balans åt kroppen, för att på så sätt påskynda läkeprocessen.

Kl 10,00 är det min tur=)).. är nyfiken.. men dock väääldigt skeptisk! har ju inget speciellt jag behöver läka.. men harmoni o balans hade inte suttit fel=)
och nej... jag tänker inte sitta o meditera samtidigt.. är på jobbet!!



rensat..

blev fan förbannad.. när jag ser att  vissa  undviker o prata eller svara mig för att dom skäms över mig.. jag är inte "fin" nog för dom...kommer inte från "rätt sida" .. men läsa om mitt liv o se alla mina bilder vill ni!!
nyfikna jävla as!!... borta e ni!!

hade ni engagerat er lite så kanske ni hade hittat en rätt snäll o trevlig person! som faktiskt har ordning på livet så gott det går!!..varken sämre eller bättre än nån annan!!

fan för mitt minne

va massor jag velat skriva idag.. men nu när ja väl sitter här så har jag glömt vad?!

nu e hotellet till sthlm bokat... nu längtar jag mer än nånsin!!!

jennifer har varit i sitt esse idag.. vaknade av att hon satt bredvid mig i sängen o tuggade på nått.. jag tittade upp o ryckte till när jag såg att ungen va helt svart i ansiktet.. då hade hon snokat fram i socklådan ,  johans present från lilla syrran... ett par godis kallsonger!! som hon frenetiskt satt o knapra på!!
Hon ritade med spritpenna på mitt köksbord när jag dushade.. o nej jag är inte så dum så jag låter spritpennor ligga framme.. utan dom har jag i en skål, skåpet ovanför diskmaskinen..
men ungen hade dragit fram en stol så hon klättrade upp på bänken o in i skåpet o hittade dessa.. då får jag tilllägga att jag ´kanske dushade på max tre minuter..  så funderar skarpt på om hon har några dolda super krafter??
sen sket hon på golvet med... under tvättställningen!!

o folk undrar varför jag aldrig frågar dom om barnvakt!!!! 

oftast är det min mamma som är barnvakt.. men de e bara för att jag vet att hon klarar de.. hon e härdad efter fem barn..  två gånger har jag frågat charlotte.. o de har aldrig varit nått problem.. hon e så genomgod..
varje gång jag kommit o hämtat så har hon sett helt slut ut.. röda ögon o blek.. men hon står bara o ler o säger att allt gått sååå bra.. allvarligt, jag känner mitt barn...  jag hatar mig själv för att jag ens tänkte tanken o utsätta min bästa vän för nått sådant!!


ja men nu e ja på jobbet.. o här är helt dött... inte en människa!! Hur skönt som helst!!




distans healing!!..ska berätta mer om de snart


spännande

på lördag kl 10 blir jag "distanshealad"

hoppas hon healar bort min förkylning!!!!!

sakta men säkert..

Börjar jag bli människa igen!!.. vilken jävla förkylning detta har varit!!ush!!
orkade tänka tanken kaffe idag.. o insåg när jag öppnade kaffebryggaren att det antagligen va ett bra tag sedan jag drack nått sist.. den va möglig !!! jätte äckligt..

är ledig idag med... sen får det fan vara nog.. jag vägrar vara sjuk mer!!!

får se om ja orkar återkomma lite senare..


idiot e jag

som åker till jobbet utan en enda värktablett o en tom nässpray..
känns som jag går runt o drömmer?!?!

idag  blir en hektiskt dag.. jag slutar kl 15.. ska åka o tanka bilen ,åka från uddevalla till munkedal, hämta jennifer på dagis , mimmi på fritids, hem o få på mimmi ridkläder o ut till ridhuset innan kl 15,45.. jag tror jag kan jag vill!!



Fick ett litet tipps på en sida av en vän som jobbar som medium! man får en gratis tarottläggning.. har aldrig varit så intresserad av just tarott.. men tänkte vafan..  ÄCKLIGT va de!!  allt stämmde in klockrent!!
prova ni med!! http://www.visionsofheaven.com/angelplayroom.html e dock på engelska! men lättläst=))

skål mina...

60f36b3c618f1a51313d7c686ee1e276.png

Kolla varifrån!

skål mina älskade vänner! Nu öppnar jag första ölen! Orkar inte vänta på therese! Hon får ta mig som jag e när hon kommer... Hähä


lördag o sugen

sugen på att hitta på nått skoj alltså!! va trodde ni;).. snuskisar!!

försöker övertala therese till en krog runda..  men det går åt fanders!!
hade verkligen verkligen velat ha en sån där fylla som bara jag o therese kan få!! men det brukar vi lyckas bra med hemma med ioförsäg!! så det får nog bli så=))

återkommer sedan

sitter o...

44159b5b55c3eeb5be8fa53fe451c4d5.png

Kolla varifrån!

sitter o degar med lillan! Kan nån snälla säga vad detta ska föreställa? För jag kommer då inte på det?


fredagsmys=stooor besvikelse

Det slår aldrig fel en enda fredag!!
man längtar o längtar efter fredagen.. så man kan sitta o mysa hela kvällen med lite lös godis framför tvn hela familjen!
men det slutar alltid i katastrof..  man lagar go mat.. detta gör man lite senare än vad man brukar göra andra dagar. vilket gör att både jag o johan är riktigt hungriga och har bägge två det ökända "hunger humöret" .. ett fel ord o fredagen e förstörd..
barnen brukar vara värre än vanligt.. konstigt.. dom får aldrig godis förrens efter maten?
vilket gör att man är lite halvstressad upp i allt!
man slänger i sig maten.. tjaffsar på varandra o med barnen.. lägger barnen.. sen sover den ena.. o  den andra städar..
Ja.. jag hade gärna velat skylla på att det bara är johan som e boven i dramat varje fredag.. men då det alltid blir ett bakslag när jag skriver sånt här så får jag väl då motvilligt erkänna att jag kanske inte är perfekt... ja jag kanske surar lite extra jag med..  men han är värst!! ja lovar!! ehum.... oftast.. ibland..

idag var en vanlig fredag.. vi lagar mat o äter.. johan ser till o äta fort som fan så han kan slänga sig i soffan innan vi är färdiga (ja, så ser jag det som.. det är säkert inte så.. men det blir mer komiskt om det är så)
Jag plockar av bordet, diskar o röjer undan.. medans han inte gör tillstymmelse till o resa sig..
den lilla djävulen i mig kan till slut inte låta bli o jävlas.. så jag går in i vardagsrummet med ett glatt humör o klingar med rösten de mest vackraste jag kan
 - åååh va du har det mysigt här då?

jag får en sån där e-du-helt-störd blick tillbaka

-jaa joo jag kollar på tv.. svarar han
-jaa va mysigt!
-va gör du då. frågar han lite ointresserat (idiot...han vet precis va jag har sysslat med hela kvällen)
- nä jag bara städar!
- e de kul då?? en fredag kväll??!... å så ser han uppriktigt medlidande ut?!?!?!?!?

jag kunde inte annat än o skratta!  de e så typiskt han.. o göra allt så komiskt när det egentligen inte är det?!


pratade med therese.. vi fnittrade som två idioter när vi i huvudet spelade upp ett scenario där VI gjorde som DOM gjorde nån gång..  skulle velat se deras min om vi lagt en rap , tackat för maten o gått o lagt oss i soffan!!
Nån gång ska jag prova.. men e rädd för att johan bara hade sett de som en chans till o mysa.. o lämnat allt som det stog o kommit efter!! haha..


jag misstänker...

0-64cc37f12d156e97bd269629b0201443.png

Kolla varifrån!

jag misstänker att min minsta unge bara gillar mitten på bullarna ?


de gick bra=)

Bilen gick igenom.. men de va på håret att den inte gjorde det!!

vi hade åtgärdat allt som skulle åtgärdas.. brommsar, lampa o spolarvättskemotorn..eller va de nu heter!

sist vi på väg ut så kollade jag aldrig om spolarvättskan funka.. utan fyllde bara på o körde in!
den här gången provade jag.. funkade fin fint..
kör in genom porten.  gubben frågade om just den grejjen funkar.. - jajjemen svarar jag malligt!!

de gjorde den inte....... sur som ättika blev han.. tittade på mig som om jag vore den största lögnaren i bohuslän?!

men jag lyckades prata mig ur de o fick godkänt än då.. phu

Ny dag

Japp idag är en ny dag , ifall ni hade missat det!!

Idag är jag en ny mamma!! en hård men rättvis , KONSEKVENT!! 
alltså en gång i tiden va jag allt det här.. blev förbannad på föräldrar som stog hota sina barn med det ena o det andra men aldrig slutförde sina hot( ja nu menar ja ju inte att dom hota med att aga eller nått annat dyl. ) jag var STENHÅRD!! inget kunde rubba mig.... men nu... jag har gett upp... orkar inte.. hon har sugit musten ur mig!!!! har genast mycke mer förståelse för dom här andra icke konsekventa föräldrarna!!
NU ska jag ta nya tag o bli mitt gammla vanliga igen!!



kändes inte alls kul o gå upp idag.. 18 minus visade mätaren.. o jag visste att jag skulle stå i skiten o byta bilbarnstolar i bilarna.. utan vantar.. huuuua..  men så ringde Johan när han va på väg till jobbet o sa att han hade gjort det åt mig .. UNDERBARA MÄNNISKA!!!!

ombesikting på bilen idag.. håll tummarna...gärna tårna med=))

ödet!!

ni vet min syrra från finland som jag nämnt här förrut! hon som jag inte träffat eller har haft kontakt med sen ja va liten! men nu fått kontakt med igen!! vi ska ÄNTLIGEN träffas!!!!!!!

jag ska till sthlm nu den 29 e januari.. o detta såg hon på fb..  så visade sig att hon skulle på kryssning!! till sthlm!!! samma datum!!!!!!!!!

de här är löjligt spännande!!!!!!!!!

för sent

två mackor o sju koppar kaffe har jag fått i mig idag.. inte konstigt mina nerver e kass!!

synd att nyår redan har vart.. annars hade jag haft som nyårslöfte att börja äta bättre!! jätte synd verkligen... jaja... bättre lycka nästa gång!


nu ska jag va duktig o plocka ner tomtarna här på jobbet.-.. känner lite sorg! älskar julen o alla dessa tomtar.. varför måste dom plockas bort så snabbt=((




grät som ett litet barn

det tog mig TVÅ timmar att göra iordning mig o jennifer i dag för jobbet!!
dom sista fem minuterna satte jag mig ner på golvet o bara grät , som ett litet barn!!

hon tar helt ärligt livet av mig!! är det inte av nån olycka hon orsakat så blir det av en hjärtinfarkt!! för jag har läst att man faktiskt kan få det i min ålder med!!

hon börjar med o vräka ut allt inehåll i köksskåpen.. jag plockar upp.. då blir hon förbannad o tar min glasskål o drämmer rätt i golvet..  glassplitter överallt
jag sopar o damsuger.. medans jag gör det så välter hon ut alla dvd skivor i vardagsummet o leker "inte nudda golv".. jag blir vansinnig.. förklarar att dom går sönder o plockar frenetiskt upp dom.. när jag tittar upp är ungen borta!!!
går o stänger av plattången som legat o väntat på mig i snart tre kvart..
Ropar efter ungen.. hon svarar inte!!!!!!!!!!!!!!!!!! letar o letar ni nästan 20 minuter..  fattar inte hur en unge bara kan försvinna spårlöst i ett hus?  vansinnig igen va jag o ropade RÄTT argt de sista..
-BUU!! hör jag nån hojta till.. då hade hon krypit bakom tv.bänken o gömt sig?? vem tänker på o leta där? ja inte då jag iallafall!!
sätter på platt tången igen o börjar försöka göra mig iordning..  äntligen klar vänder jag mig om.. där sitter hon.. helt brun i ansiktet!!! mitt ÄLSKADE choklad puder har hon suttit o lekt med.... hur kunde ja missa de??!!

in i dushen.. blötte ner mina byxor.. bytte byxor.. satte på ungen nya kläder... packar min väska o försöker röja undan lite.. letar upp hon igen.. full i choklad som hon hittat gud vet var?.. byter kläder igen.. sätter på henne ytterkläderna.. vilket jag borde fatta vid det här laget att jag ALDRIG ska göra innan jag satt på mig mina egna ytterkläder först.. hon rymmer.. jag hoppar på ett ben ut o får tag på hon... sätter på mig.. ut mot bilen.. hon rymmer igen.. får tag på hon o får kämpa hysteriskt för o få in henne i bilen.. stänger dörren

nu har jag ändå hoppat över hälften av det hon har gjort, för att jag inte orkar skriva allt..

snälla snälla kan nån ta min unge en månad eller två!!!!

renovering..

ja som ni såg innan så renoveras den=)) o nej det är inte jag som är hjärnan bakom den utan älskade Therese=))
Min pyttelilla hjärna klarar inte av o göra sånna avancerade saker..


igår va de bullbak.. misslyckades totalt..  men men.. man kan inte vara perfekt alltid.. ehum
Therese o Nim kom o fikade.. Nim sa att hon tyckte om degen när hon käkade mina bullar.. vet inte om hon syftade på att bullarna blev degiga?!  
Allt kändes väldigt normalt o mysigt hela dan=).. jag o therese bråkade o slogs vid bordet som två små barn , jag skrämde barnen med dom farliga marsvina , mina vänner slängde ut min gran o låste mig ute med den, en annan damsög hela mitt hem.. ja... allt va helt normalt!


Bloggen

håller på o renoveras!


höll på o spy...

hade rökt lax i kylskåpet.. som gick ut igår.. men tänkte att en dag extra håller det garanterat... INTE... jag han äta halva mackan innan jag insåg att "så här ska de inte smaka"..
mår fortfarande illa.. kommer antagligen aldrig mer kunna äta rökt lax! synd för ja gillar det verkligen...gillade...


ombesikting på min bil fick jag för snart en månad  sedan.. så idag fick johan för sig att han skulle åtgärda allt som behövdes.. i ett kallt garage.. i nästan 15 minus??
han fatta efter att fingrarna nästan förfrysit att det kanske inte va en sån smart ide!!
så på fre blir det körförbud på min pärla...snyfft..  
önskar ofta att jag vore karl.. en smart karl.. som klarade o göra allt sånt där själv!  försökte mig på o byta däck i våras.. men jag fick inte ens upp bultarna.. stog e slet som ett djur.. medans grannen kollade på o gjorde prutt ljud varje gång jag tog i, vilket gjorde att jag skratta som en dåre o tappa dom stackars små krafterna jag hade!!



hatar mornar..

här hemma har vi aldrig en lugn morgon!!
alla är sura o griniga.. ungarna skriker o grinar, kan aldrig bestämma sig vilket pålägg dom vill ha... o har dom väl bestämmt sig så ångrar dom sig efter två tuggor o grinar efter nytt.. vilket gör att man tappar humöret o hela frukosten e förstörd.
har provat o bara ha ett eller två pålägg framme.. men det funkar inte.. då grinar dom för nått annat!!
ett glas mjölk eller juice över mattan är bara o räkna med o få över mattan varje dag.. tack gode gud för att man har vänner som jobbar på kemtvätten!!
jag älskar o va mamma... bitvis..  mornarna är väl inte favoriten precis!!


idag blir det bullbak!


moody

både jag o johan går runt här med ett varsit URUSELT humör!! än har det inte exploderat.. men det kommer nog närsomhelst!! eller inte...

jobbigt när det blir så.. speciellt samtidigt... man bara går runt o väntar på att den ena ska göra  nått fel så man kan få explodera o gapa ut så mycke skit som möjligt, tills man inte längre får nån luft!!.. men både jag o johan e så perfekta för tillfället så vi gör inga fel!!

bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/376424/binebums?claim=y86376ymdz3">Följ min blogg med bloglovin</a>


svinsprutan!!

Ja tillslut fick jag väl gå med på o ge barnen sprutan.. tog emot.. men men..  nu e de gjort.. o Jennifer har legat i feber hela natten!! skit spruta!!

Är ledig idag!
ska ägna hela dagen åt att bara slappa tror jag! hade myskväll med alla tjejer igår..  såg på Twilight o new moon (27 gånger nu;) blev rätt sent! så känner mig lite halv seg idag!! så.. ja de får bli slappar dag=))



nu när man vart ifrån bloggen så länge så får man nästan lite skrivkramp!! vet inte alls vad jag ska skriva.. hur jag ska skriva o varför jag ska skriva.. men det kommer väl förhoppningsvis tillbaka!!  be patience

Hej svej!!

Jaha.. så bytte jag blogg igen!!

jätte tröttsamt , jag vet!! 

Men de sista kändes det som jag inte kunde skriva exakt som jag kände eller tyckte!  fanns folk som inte tog mig för den jag är .. man kanske måste känna mig väl för att förstå varför jag skriver som jag gör ibland, att mycket jag skriver kommer från hjärtat, handlar om ren ironi , o kanske inte alls är så stort som jag målar upp det!!
jag känner så just !! Och bara för att jag kände så just "då" så betyder det inte att jag går runt o känner så för jämnan.. ash de här blev invecklat!!
för att säga det enkelt!! jag älskar mitt liv!! jag älskar min johan!! bara för att jag tyckte johan va "lat" o inte hängde tvätten en dag så betyder inte det att jag tycker han är lat för jämnan!! Och bara för att jag va deprimerad en dag så betyder inte det att jag har gått IN i en depression!! förstår ni??

Hoppas många av er fortsätter följa mig här o att ni tar mig för den jag är!! o ni som inte förstår mig utan går runt o snackar om hur hemsk jag är som skriver dittan o dattan.. ja ni kan bara radera mig.. glöm att jag finns!! eller försök o förstå mig rätt!!!

RSS 2.0